Rien Boskeljon

Rien BoskeljonRien Boskeljon (1958) is trainer, coach, interim- en verander-manager. Hij begon zijn werkende leven bij de Koninklijke Marine. Als je zes jaar lang de wereld over reist, ben je behoorlijk aan elkaar overgeleverd. Daardoor ontstond bij Rien een grote interesse in vraagstukken over motivatie en over de vraag: “In welke situatie kom ik tot betere resultaten en wanneer tot mindere?”. Terug in de maatschappij volgde Rien diverse opleidingen. Hij begon als vertegenwoordiger en klom langzaam maar zeker omhoog: technisch adviseur, accountmanager, verkoopleider, salesmanager, commercieel manager, commercieel directeur, algemeen directeur. Hij maakte deel uit van internationale marketing- en salespanels en presenteerde strategieën voor allerlei organisaties in de hele wereld.

Sinds een aantal jaren heeft Rien Boskeljoneen eigen bedrijf: Spiegel & Reflex, coach voor professionals in management en sales. Als trainer past Rien met veel plezier, passie en gedrevenheid de praktijk toe. Naast het trainen en coachen is Rien actief als interim-manager, waarbij verandermanagement zijn specialiteit is. Vanuit zijn ervaring in de hele bedrijfskolom weet hij precies wie wat waar doet en denkt.

Persoonlijke verkoop door Rien Boskeljon

In 2006 schreef Rien Boskeljon het boek “Persoonlijke verkoop”. Hierin laat Rien zien welke stappen ondernemers kunnen nemen om meer omzet te krijgen. Lees hier meer over het boek.